neděle 2. března 2008

Co se událo #2

Na světě je nový trailer k dalšímu komiksovému hrdinovi, Ironmanovi a nutno říci, že předchozí ukázky kvalitativně daleko přeskakuje. Robert Downey Jr. hláškuje jako o život a ukazuje, že hrdinové nemusí být jen ulízanými mladíky zaslepeně bojujícími za spravedlnost. Atmosféru skvěle dokreslují burácející Audioslave a AC DC, kteří hrají při závěrečné střihové montáži. Marvel jednoduše věděl, kdy zaútočit, neboť na tento týden jsou ohlášeny upoutávky na Hulka, Batmana a šušká se i o Hellboyovi. No, uvidíme, tento "kousek" zatím patří k vrcholu letošního trailerového řemesla, o čemž se můžete přesvědčit zde.

U nás tyto události ovšem naprosto přehlušilo nedělní 15. udílení Českých lvů (o nominacích zde), které opět pod záštitou p. Vachlera předvedlo to, čemu ti co "show" shlédli nazývají novou dimenzí televizního pekla. Já osobně si to dokážu představit jen těžko, když si vzpomenu na loňský ročník, kdy jsem marně hledal lavor a prášky na podrážděný žaludek. Sluší se tedy alespoň říci, že nejvíce cen (3) má Edith Piaf (tentokrát už bez komentáře), kterou se dvěma lvy následovaly Vratné lahve, Václav a Tajnosti (včetně ceny za nejlepší film). No a pokud to někoho ještě zajímá, výsledky najde třeba tady.

A aby těch zvěrstev nebylo málo, Prima na nás dnes vychrlí svůj další produkční zázrak - seriál Ošklivka Katka. Název vám určitě připomene venezuelskou telenovelu Ošklivka Betty, která nejen v mé hlavě straší dodnes. Prima nám ovšem namlouvá, že se inspirovala americkou (mimojiné údajně velmi povedenou) verzí. Vše ovšem vyvrací názory (ne)šťastných jedinců, kteří měli tu "čest" a první 3 epizody už mají za sebou. Údajně se prý jedná o naprosté seriálové dno, které nespraví ani výborná maska hlavní protagonistky. Tak co, budete se dívat? Já teda rozhodně ne.

Žádné komentáře: