neděle 30. března 2008

Co se nevešlo #6

Já a moje příšera - 50%:

Záměrná (?) kravina pro děti do deseti let. Mladý hoch najde na břehu jezera vejce, ze kterého se nakonec vyklube známá lochneská příšera. Ano, zní to debilně. V podobném duchu se nese i celý snímek, jež nám představuje snad toho nejnesympatyčtějšího hlavního hrdinu, a scénář sesmolený někde v hospodě. Vše ze dna vytahuje režisér a na daný žánr vynikající hudba.

Hero Wanted - 50%:

Stokrát viděný a mizerně napsaný akční thriller o zločinu a pomstě. V hlavní roli se představuje Cuba Gooding Jr. , a nutno podotknout, že je po Americké gangsterovi opět alespoň snesitelný. To, že se v ději zmateně přeskakuje v čase ale rozhodně nezachrání, na druhou stranu je potřeba pochaválit závěrěčnou 15ti minutovou akční, scénu.

Lars and the Real Girl - 60%:

Další z divných komedií, tentokrát o zamlklém mladíkovi, jež se zamiluje do nafukovací panny (!). Ryan Gosling v hlavní roli celý film táhne, dialogy jsou víceméně přirozené, člověkem ale opět cloumá pocit mírného opíjení rohlíkem a jistého stereotypu. Stručně a jednoduše, opět průměrná záležitost.

Žádné komentáře: