sobota 7. června 2008

Ošklivka Katka - doživotní trauma

Než jsem včera začal koukat Na Španglicky snadno a rychle, nabyl jsem vědomí, že tou dobou v prime timeu českých televizí nepoběží nic světoborného a Adam Sandler pro mě bude jasná volba. A tak se stalo. Netušil jsem ale, co na mě Prima v první reklamní pauze chystá. Jako velký odpůrce všemožných upoutávek jsem jednoduše "zmáčknul čtyřku" a čekal co bude. A byla Katka:

1. scéna: Klub - večerní hodina. Na podiu zpívá (ehm, huláká) jistá totálně vylízaná kráva (později jsem zjistil, že se jedná o zpěvačku Victorii), přičemž se u svého vystoupení vlnilí jako kdyby spolykala dvě kila amfetaminu. Pod podiem se baví 3 lidé, dva muži a jedna žena. Pán X řve na pána Y asi šest vět, které spolu vůbec nesouvisí. Žena se jej snaží uklidnit, což se jí za chvíli podaří. Poté spustí pán Y zase o něčem, co absolutně nesouvisí s předtím vyřčenými větami. Střih.

2. scéna: Recepce (asi) jisté modelingové firmy. 4 pomatené slepice (zřejmě firemní pracovnice) se baví na téma ženské problémy. Mezi ně přichází slečna černého pohlaví z Vyvolených (na jméno si teď nevzpomenu) a řekne větu, kterou by nevyloudila ani sbehloupější blondýna. Svrbí mě pěst. Na recepci přichází pán Z. Střih.

3. scéna: Opět klub, hádka pokračuje. Během půl minuty se v záběru vystřídá asi 6 lidí. Všichni sdělí hulákajícímu pánovi X, že ve firmě končí. Victoria pořád jede. Obrací se mi žaludek. Střih.

4. scéna: Zpět na recepci. Pán Z (ač evidentně naprosto odporný) dámám velmi imponuje. Černá slečna nadhodí otázku, kterou však místo češtiny podá spíše křováckým (?) jazykem. Do záběru přichází pán Y z první scény a brečí pánovi Z (už se ztrácíte) na rameno tak dlouho, až se ti dva spolu začnou líbat. Střihám to na záchod, nad svými řitními svěrači jsem definitivně ztratil kontrolu.

Řeknu vám, v první chvíli jsem si myslel, že se jedná o nějaký nepovedený český film. Když jsem ale uslyšel katastrofální zvukovou stopu, vyráběnou zřejmě někde v garáži, došlo mi to. Katka na obrazovkách straší i v pátek. Prima si tím však velmi koleduje, neboť existuje spousta jedinců, kteří jsou na konci týdne unaveni (i já jsem byl) a hodlají strávit svůj večer u nějaké pohodové zábavy. Nestojí ale o to, aby je tahle totální sračka dorazila a oni se probudily až někde na jiném světě.

Co vám budu ještě povídat. Prostě hrůza hrůz. U takových Světel pasáže jsem se alespoň bavil jejich totální špatností, tady jsem však tvrdě narazil. Už nikdy.

P.S. Většinu z vás tento článek asi moc neobohatil, ale já jsem se z toho prostě musel vypsat:).

P.P.S. Victoria mi zní v uších doteď.

Žádné komentáře: